Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, March 3, 2005

Jolleke woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 28.13).

Het valt niet mee vandaag. En de griep en ongesteld. Bah. Is dit een excuus om naar de snoeptrommel te grijpen??? Nuuuuh, lijkt me toch niet zo'n goed idee. Als je het na 3 dagen al af laat weten, zet het voor de rest van de 9,5 week er niet best uit. Dus dat doen we maar niet. Ik neem nog een kopje thee en ga een beetje mijn lichaam vertroetelen met een warm bad enzo. Lekker op tijd naar bed dan is het zo weer voorbij.
Jolleke

March 3, 2005 om 15:24
Hi Jolleke,
Ja ik ben vandaag pas begonnen en wil een beetje 40 punten gaan doen. Ben al zo lang bezig maar het lukt me maar niet, maar ja blijven proberen. Ik hoef niet veel maar 6 kilo maar zijn toch 6 kilo's. Ik ga er gewoon voor.
Veel suc6
Groetjes,
Diana500
March 3, 2005 om 19:19
Hallo Jolleke,

Nog bedankt voor je reactie en je goede advies. Ik ga morgenochtend meteen een afspraak maken bij de huisarts, want ik wil me op heel wat dingen laten testen. Hopelijk werkt de arts mee.

Je hebt niet zoveel af te vallen, desalniettemin even zwaar. Ik vind lijnen net voor de ongesteldheid het moeilijkst. Maar met een goede instelling overwin je ook wel die hurdle.

Nog geen griep gehad gelukkig, en ga ook angstvallig iedereen uit de weg die maar enigszins snuffelt, hoest of proest. Uitzieken is helaas de enige remedie voor griep, wees lief voor je lichaam, neem zonodig wat echinacea in om aan te sterken.

Beterschap, gr vn Vitamientje :skien:
March 4, 2005 om 01:48
hoi,

Nou wintersport was heeeerlijk maar ik had niet verwacht in Nederland ook nog eens zoveel sneeuw te zien. hahahahahahaha. Hoest verder bij jou?
March 4, 2005 om 08:05
Hoi Jolleke,

Ik ga iedere woensdag naar de slank-klup. daar ga ik op de weegschaal staan en krijgen we een menulijst mee die je kan volgen. Je krijgt dan per dag 1000 tot 1300 calorien binnen. als je die lijst echt goed volgt dan val je ook echt af maar af en toe snoep ik nog wel eens ik val dan wel af maar niet zo veel als het mogelijk zou zijn. Het is soms net een :party: en heel gezellig en daarom hou ik het ook vol. En met de steun van iedereen op deze site gaat het gewoon helemaal geweldig :knuffel:Hou vol hoor ook jij kan het en soms iets lekkers mag best als je daarna maar weer normaal doet flikkend:)))
Heel veel suc6 en tot horens groetjes Anja
March 4, 2005 om 13:00
hallo jolleke,
bedankt voor je tip, eten invriezen zou inderdaad een oplossing voor mij kunnen zijn. en hoe kom ik erachter of ik een wisselende bloedsuikerspiegel heb? mijn snoepbuien zijn altijd rond dezelfde tijd, rond 15:00 en direct na het avondeten. vandaag is het best goed gegaan, maar net helaas twee chocolaadjes op, direct na het avondeten. zo moeilijk! nou ik wens jou heel veel succes! groetjes alison
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan